Wednesday, December 15, 2010

Berblogging dengan Nuffnang

Dear diaries
Assalamualaikum


U'all nak income disamping berblogging??Siapa yang tak nak duit kan walaupun 1 sen :)
Nuffnang merupakan salah satu impian u'all tercapai.Nak kenal lebih lanjut dengan abang Nuffnang??Jom terjah blog kepada salah sorang MPP di Uitm Dungun ni.Dia merupakan seorang pemimpin dan juga blogger yang berjaya.Tak caya??
Klik sini untuk terjah blog die,bawak sekali Nas Ahmad tau!! -,-


Aku dah ade nuffnang,u'all bila lagi??
Kalau tak caya nuffnang boleh bawak tuah u'all boleh pegi tanya Hanis Zalikha or blogger yang lain..saje inteprem nama die (-_-)

Walaupun nuffnang aku tak sampai sepuloh hinggit tapi aku tetap berbangga kerana ada income disamping berblogging ni..hehe

Yeahh,hidup NUFFNANG!!


















5 awesome comment's:

Faisal said...

Aik.mana pulak awk tahu yg saya ni MPP..xde pun sy mention dlm blog tu..haha

tia said...

cara dpt duit plg senang! ;)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Faisal

sy kan student uitm dungun..mestila tau..hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@tia

betol3..upon ipin ckp (-_-)

nazirulhazwan~ said...

den da ade nuffnang.hehe tp tak kuarkan lagi duit2 tu;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...