Saturday, November 20, 2010

Yess..akhirnye dapat jugak ping blog kat GENG BLOGGER!!

Huhu..puas la aku dok godek-godek kat Geng Blogger tu.Last-last dapat gak aku ping entri aku kat situ.Yela aku baru belajar je camne nak ping-ping blog ney.Dulu time first2 dengar perkataan PING ney aku terus teringat kat ping pong =,=

Rupa-rupanya ping blog tu nama lain promote blog kite or entri kite..hehe
Kunonye la aku ney..

Meh usha profile aku kat geng blogger lepas berjaya mem 'ping' kan entri aku









nota kaki: tulis entri sambil makan kopok lekor jiran bagi..sedap2 ^_^




4 awesome comment's:

man yusoef said...

owh xpenah try ping ini...saya mesti pilih!!!..haha

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe..try la ping kat GB
boley knl rmai blogger kat situ gak ^_^

cik dibadeebut said...

tak paham la mcmne nk ping..huhu ajar leh.... huhu

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@cik dibadeebut

sy rasa awk boleh try search kt google..byk je cara2 cmner nak ping kat gengblogger ni..mule2 dlu sy tak reti gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...