Saturday, November 20, 2010

CERITA KREATIF : Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah...

Memandangkan besday die nak dekat so aku nak bagi BAJU BABY..
Walaupun die tak de rezeki dapat anak buat masa sekarang tapi insyallah tak lama lagi dapatla.Kene banyak berdoa la kamu suami isteri :D
Aku  bagi hadiah ney becoz aku suke baby lagi2 kalo pakai baju comey.Mesti korang pelik pehal aku nak kasi baju baby ney..bukan ben ashaari boleh pakai pon..My reason bile anak die pakai je baju ney mesti die teringat kat aku..haha
Aku bersusah payah tau simpan seposen sehari gara-gara nak kumpulkan duit nak beli hadiah ney.So,harap-haraplah encik ben hargai hadiah ney.Baju ney pon laki pompuan boley pakai ^_^









8 awesome comment's:

♥..permysuri_hati..♥ said...

dear....cm ne nk wat read more??? cumil & kemas jek bila ade 2..ajar cik mas... :)
maaf susahkan kamu..

rabiatul said...

g0od idea. g0od luck :)

♥..permysuri_hati..♥ said...

dear...baru nk wat button read more..td awk ade post entry nye kan..tgk2 dh x de..ke cik mas yg x prasan???

♥NuR SyAFiQah♥ said...

rabiatul:thankz

cik mas:sori tadi ade poblem ngan tutorialnye..yg ney bru btol..hehe
sorry

Aisyah AR said...

wahhh!! baju baby!!! hahahha!!!

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Aisyah AR

hehe..u like too??

wannurfazrini said...

alolo boleh bg anak dia pakai! hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@wannurfazrini

hehe..tu la..
msti comey :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...