Monday, November 22, 2010

Takziah untuk Anas

      

Mesti orang ingat die dah meninggal kan..

Banyakla..die ekceli sekarang ney kat dalam icu coz eksiden semalam kat kl.Yang kesian nye parent die baru tau je die eksiden malam tadi dalam pukul 9 lebih.Tu pon parent die tau lepas abang die bagitau.Nurse kat hospital tu yang bagitau lambat.Maybe baru jumpe identiti kot.Alhamdulillah la dapat gak call abang die kalo tak sampai la ney parents die tak tau.

Aku tau bende ney pon malam tadi jer.Bangun tido lepas penat blogwalking turun bawah jap tapi tengok ayah aku takde.So,aku tanye la mak aku ayah aku pegi mana.Mak aku cakap pegi kl.Aku pelik la tak pasal2 pegi kl buat ape.Mak aku cakapla pegi lawat anas kat kl.Die dalam icu lagi  ney.Maknanye kritikal la kan keadaan die sekarang ney kan?
Parent die tak reti sangat jalan kat kl sebab tu la ajak ayah aku temankan.I'm proud with u ^_^

Aku doakan semoga ko cepat sembuh ek walaupun kite tak penah bertegur sapa..hehe
Usha dari jauh suda~
Lupa nak cite yang die eksiden motor.Tak tau la die langgar ape..
Pape pon yang penting ko cepat sembuh..aminn




nota kaki : tibe2 rasa nak tukar font yang ney pulak..amacam?okey tak?




4 awesome comment's:

Anonymous said...

sapa anas ???? -ufn

♥NuR SyAFiQah♥ said...

anak kawan mak aku..hehe :03

Anonymous said...

ingtkn pakwe kau td....hahaha...

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Anonymous

haha..takde makna nye pakwe aku..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...