Sunday, November 21, 2010

PTPTN kurangkan interest??

                                       
                                               U all ade buat loan PTPTN tak??

Kalo sape student IPTA mesti major yang buat loan tu kan..

Ekceli tadi aku ade dapat satu mesej ney.Bunyik die macam ney 


Salam,ade buat loan ptptn tak?Kalau ade nanti bukak laman web ptptn n buat kemaskini maklumat untuk dapatkan interest 1 % bukan 3 % dah mulai esok.Baca dulu penyertaan n syarat-syarat dia.Kalau tak kemaskini tak dapat 1 %,so nanti kena bayar mahal la.Lepas kemaskini dia akan hantar borang melalui email kita n kena print,isi n pos balik kat dia.Apa-apa maklumat lanjut baca kat laman web ptptn sendiri la yer.Sila hebohkan kepada peminjam ptptn untuk kebaikan bersama..

So aku dah sebarkan kat korang la ney.Mesej ney pon aku dapat dari member aku.Kalo korang nak tahu lebih lanjut pegila web site die skang.Pastu bagitau aku betol ke tak..hehe

Aku pon nak pegi check it out gak..hehe 






5 awesome comment's:

FantasyGurlz said...

btol ke iqa???leh caye ke.??hehehe

masyie sakura said...

weh.. ak dh kol ptptn.. dy kate spe y buat agreement tahun 2008 keatas, mmg dh 1% interest dy..

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@FantasyGurlz


hehe..ntahla wani
smlm kite g web site ptptn tapi xleh bukak

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@masyie sakura


wah..rajin ko call ptptn..
kire xyh isi borang tu mmg interest dy 1 %??

masyie said...

yeap.. tkyah isi borang tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...