Friday, October 15, 2010

FIRST TIME TENGOK ADIK BERADIK BUILD A HOUSE TOGETHER

Anyway baru je blogwalking tadi and nampak ade satu contest yang aiz anjurkan..Blog die memang best sebab kepale otak die giler2 gak macam aku..hehe

So aku decide nak join contest yang die anjurkan.Contest ney tak susah pon just tulis entry sikit pasal projek BUILD A HOUSE IN 30 DAYS yang die dok buat ngan family die kt langkawi nuhh..
Memang aku tabik spring kat family die ney sebab jarang la opss bukan jarang tapi aku rase tak penah kot orang buat projek camni..mane tak nye bina balik rumah yang dah usang ( memang lawak time abang die cakap rumah tu ade hantu ^_^) dalam masa 30 hari..selalunye ney kan keje2 kontraktor
Nak buat camne kn sejuk perut mak die coz dapat anak-anak yang bergune macam tu..hehe

Meh usha antara scent2 yang dapat aku snap..

 scent ney time episod 1..ney abang die kot..
 yang ney lak scent episod 2..rumah ney la yang abang die kate berhantu..hehe nway rumah ney memang sejuk mata memandang..
 ney pulak episod ke 3..sape la yang kat atas bumbung tu..dah nampak macam tugu negara da..hehe
 
yang ney pulak episod yang ke 4..time ney abang die tengah explain ape ntah kat adek beradik die..

Haa,nak tengok episod yang ke 5??Nantikan kedatangannyer okey..kalo aku ade rezeki maybe belog aku yang ntah pape ney akan muncul kat episod yang ke 5 pulak..ngeee bestnyer...tapi kalo aku terpilihla~~hehe

p/s:suke tengok diorang speaking dalam video ney ^_^

 








3 awesome comment's:

ijad said...

salam ziarah

AiZ said...

hi ^__^ thanks for join.. ^__^ wah wah wah... ^__^ nantikan episod 5 ye... hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

ijad:welcome2

aiz:hehe..mmg xsabar nk tengok ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...