Friday, October 15, 2010

DETIK-DETIK AKHIR CLASS


Horray!!!
Tau tak kenape aku suke gile...sebab class for this sem dah habes.Baru je tadi aku habes jawab test Ais 220 dengan jayanye.Tapi korang jangan ingat aku boley suka lama sebab lagi seminggu pulak ade FINAL EXAM..huhu
Mesti korang yang pernah merase blaja kat universiti or kolej akan rase cmner gabra nye time exam,lagi2 kalo subjek tu susah giler nak skor..

Berbalik kepada tajuk yang aku tulis tu sebenarnye aku nak story la sikit detik2 terakhir yang dapat aku rakamkan dari budak class aku seniri..cewahh
secara automatik diorang termasuk dalam belog aku ney.Saje je nak promote diorang..hehe
Memang best kalo tak payah pegi class lebih2 lagi sebab class ngan kolej aku memang jauh..memang sempatla tido sampai mimpi kalo nak berjalan ke class tu :D
Time minggu class terakhir ney macam biasela student pon makin kurang pegi class.Aku pon hampir2 la nak ponteng tapi oleh kerana aku kuatkan semangat akhirnye aku sampai jugak ke class walaupon hati agak berat..hehe

Meh layan gambar yang sempat aku snap time class CTU yang terakhir..my ustaz pon ade tau





hehe..ne la ustaz aku..name die ustaz hadi..comel kan die..mintak2 la ustaz x prasan aku snap pic ney..




ney pulak budak laki nga present ctu..diorang tak perasan gak time aku snap pic ney..kebetulan pulak diorang sume pakai baju belang ari tu..haha..jadi kuda belang la pulak




yang ney ida name die..sebelah tu ati..diorang pon tengah boring time ney,so apelagi snap pic same2 la..hehe











Actually banyak lagi collection snap aku tapi malas la nak upload sume..lain kali je la yer..
So kepada para student uitm di seluruh cawangan kat malaysia ney rajin2 kanla diri anda tu untuk study yer sebab exam nak dekat..good luck 4 u all kat luar sane..tata

p/s: ngantuk giler ney tapi sanggup tahan nak tulis entry ney..hehe

2 awesome comment's:

pwincez_na said...

ceh..na n0p rep0rt ka ustaz..huhuhu

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe...report la..ustz baek jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...