Wednesday, December 31, 2014

Welcome 2015

Assalamualaikum


Jam menunjukkan 2.19 pagi.
Sem ni exam 3 paper saje, 3 subjek lagi takde exam Tapi project, assignment memang berlambak. Study week pun tak macam study week. Sampai tak rasa nak exam until duduk dalam DAG tu bukak soalan baru sedar dari mimpi rupanya aku tengah exam ni -,-

 Next paper tahun depan. Yela tahun depan. 5 Jan 2015. Bukan tahun depan ke..ok tak lawak

Actually nak cakap 2014 dah nak habis. Boleh tak nak putar masa balik sebab nanti 2015 kita dah jadi 24. Macam tua je dengar. Tapi perangai macam bebudak.

Lastly, semoga dengan 2015 bakal menjelma amalan makin bertambah. Especially orang yang tengah menaip ni :)

Good bye 2014, Hyee 2015 :)


selfiaq sikit ..tahun depan dah 24 oii  ;p







1 awesome comment's:

LADIES ONLY said...

Belanja selfiieee...yeayyy..haha
So jgn bmimpi ya,kiter d alam reality nie..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...