Friday, November 18, 2011

Welcome Dungeon Bye KL


Assalamualaikum


Malam ni merupakan entry terakhir aku kat rumah.Ini kerana esok hari aku akan menjejakkan kaki di dungun!!Lama tak bau pantai ni.Lebih 6 bulan ni..hehe
Akhirnya tadi siap jugak aku packing barang.Memang pening kepala jugak la nak cari harta benda yang aku dah lama tak sentuh selama 6 bulan dok rumah ni.Kemas punya kemas tetiba teringat kad matrik aku.Alamak kat mane pulak natang penting ni.Dah la limited edition.Yela sekarang ni student uitm semua guna kad matrik kaler kuning.Kitorang je batch last pakai kaler hijau.So ade la kan perbezaan antara senior dan junior.Itu penting!

Kemas punya kemas mak aihh larat ke tak exora ni sampai ke dungun.Mentang-mentang FAMA nak hantar kemain kat kepala otak aku ni pikir macam2 benda nak bawak.Mak aku dah warning awal2 ' esok tak muat kereta siap ko' haha dapat warning lagi tu.Mana tak nya dengan mesin basuh 6 kilo nak angkut sekali pegi dungun.Hope muat.Takpe muatan belakang adik aku 70 kg okey je selama ni.Takkan mesin basuh 6 kilo tak lepas..kan3..hehe

Semalam aku sempat singgah office aku buat kali terakhir.Bila lagi la kan nak datang lepas ni -,-
Sampai jer test jari aku lepas tak nak masuk.tibe2 teettt kaler hijau that means pintu tu still anggap aku staff situ lagi..oyeahh!!
Masuk je senyap sunyi.Mana taknya time rehat kan.Baru 3 hari tak datang office tapi rindu giler.Rindu kat orang nye ke office nyer..miahaha :)
Tapi tak bestnye tak semua ade time tu.Mi balik kelantan ade interview.Zuhdi pulak time tu la dia nak pegi klinik..haha sabar jela..tapi nasib demam dia tak serius 0_0

Plan nak singgah kejap then nak pegi Masjid Jamek tapi hujan pulak kan.So menetap la kejap kat situ.Siap ajak member aku dok situ and buat macam office tu bapak kitorang yang punya..haha
After solat asar baru la hujan dah berhenti sikit.Baru lah kitorang mengundur diri dari office buat selama-lamanya..hehe macam nak mati je kan -,-

Jalan masjid jamek amat lah tak selesa plus bau yang macam2.Erk paham2 jela kan -,-
Tapi nasib aku sempat rembat sepasang baju kurung walaupun bukan polka dot..sob3 sedih :'(



p/s: pape pon congrats Harimau Malaya lawan Indonesia tadi..1-0 pon boleh laaa :)





2 awesome comment's:

kira kekuri said...

hahah, kad matrix aku pun hijau gakk~ nampak sikit kesenioran kita..hahaha :D *amboii da senior dah..haha
selamat berkuliah kembali, tuk kta budak2 Uitm. hikss

Woofer Storm said...

tak nak jumpa kita ke??hehhee

*slmt kembali ya,hati2 kat sana..^^

*tak sudi join contest kita??ermmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...