Monday, September 5, 2011

Gambar perkahwinan Ashraf Muslim dan Dayana di Mekah


Assalamualaikum
Rasanya ramai yang dah tau Ashraf Muslim akan berkahwin dengan Dayana pada 1 syawal yang lalu kat mekah kan.So kat sini aku nak share kan beberapa keping gambar yang aku dapat dari blog stress.Pendapat aku tentang pasangan ni memang simple but nice.Korang tengok sendiri la pelamin pon simple je takde bunga-bungaan.Ade la dedaunan yang melilit disitu..hehe

So aku harap perkahwinan dorang ni berkekalan hingga ke akhir zaman.Seriously diorang ni sweet giler.Bertuah Ashraf dapat Dayana yang solehah dan pandai lak tu plus comel giler,Dayana lak bertuah dapat Ashraf dahla artis,hensem and soleh jugak ;)

By the way Ashraf ni senior aku kat uitm dungun dulu..hihi selalu gak nampak dia datang uitm ;)



 














3 awesome comment's:

nazirulhazwan~ said...

err, best ke kawin kat mekah?

miSs_lynn said...

piqa....waa,,,rse cm nk kwin pom ade..huhu...smg org y dh kwin bpnjngn la hbgn diorg kan.....utk kiter2 jgak..ngeee

lalaa blurbs..? said...

ashraff bagos nya.. suka tengok pasangan ni.. xmeriah tp sederhana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...