Sunday, August 14, 2011

CONTEST CANDID PHOTO




Assalamualaikum

Setelah sekian lama tak join contest kat blogspot ni rasanya malam ni nak join contest yang dianjurkan oleh blogger ni.Ekceli aku baru first time singgah blog dia ni.Tu pon dari blog syatoza.Dia promote blog ni ade buat contest.Then angin kus-kus aku datang so terus rasa nak join disamping aku support contest yang dia buat ni.

Senang je nak join contest ni.Cari la mana-mana koleksi gambar candid korang pastu buat 1 entry.Jangan lupa tag kawan korang..hehe

So lepas aku korek-korek(bukan korek idong laa) peti karun aku akhirnya aku jumpa 1 gambar aku bersama kawan aku fina time malam dinner fakulti sem lepas,ntah biler la dorang amek gambar ni.So dikire candid la kan??hehe


amaran dialog hanyalah rekaan semata-mata..hehe

okey now nak tag kawan blogger aku ;)

kira comel
farid hensem
naz femes

ermm mata aku pon dah makin kuyu ni..mintak ditutup je ni..adik aku kat tepi ni gayut ngan awek tak henti-henti..bisinglah oii..haha


nak join ?? hadiahnye contact lens baru tau.Aku rasa mesti pompuan yang berminat hadiahnya.Lelaki confirm tak minat kn??hehe..


KLIK SINI kalau berminat nak join

2 awesome comment's:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...