Saturday, April 2, 2011

Simbol aneh di Malaysia..realiti atau rekaan??


Assalamualaikum..
Korang ade dengar tak pasal simbol2 pelik yang muncul kebelakangan ni kat Malaysia.Kat beautifulnara pon ade mention pasal citer ni.Aku jer yang baru tau sebab jarang la BW skang ni.Kan dah jadi katak bawah tempurung..haha
Ade yang kaitkan simbol ni ngan simbol freemason.Tak tau la betul ke tak sebab aku tengok macam lain je..huhu
Kebelakangan ni macam2 fitnah and cerita yang tersebar.Nak percaya pon dah macam 50-50 -,-
Tau tak 1 hari tu aku de dapat mesej yang mesej ni masuk tanpa perlu di bukak.Mesej tu lebih kurang camni la " Tak lama lagi infeksi akan menyerang disekeliling anda" Macam slang indon la mesej tu..ramai gak member aku dapat mesej tu.Then aku terus buang je.Buat penuh inbox jer..huhu


Antara pic yang sempat aku usha gambar ni...layanzzz


perghh dah mcm cite batman ni -,-

budak ni nk tunjuk bende kt tangan die ke or ape ni??hehe

perasan tak simbol tu mmg mcm dibuat..tak nampak mcm lopak air yg lain..kan2??

sumpah yg ni mcm x logik..




See..aku pon nak kata percaya pon tak sangat sebab dengan teknologi canggih skang ni macam2 kite boleh buat.Dengan macam2 software canggih.Ade jerawat boleh jadi licin giler.Kurus jadi gemuk ehh gemuk jadi kurus la sepatutnya..haha..then orang ade baju jadi bogel -,-
Kan so aku akan anggap ni sebagai salah satu seni pakar2 mengedit semua.Opss jangan marah..


Ekceli aku rasa aku penah tengok gak la simbol2 ni kat mana2.Bukan macam simbol biohazard ke??hehehe


haa sape2 yg ade bakat mengedit boleh la buat simbol2 camni kat tasik ke..batu ke..or pape jela bagi nampak real sikit..haha



korang pikir sendiri la -,-











13 awesome comment's:

syairahmohdanuar said...

mana lah datang simbol tu.entah org edit ke ape -___-'

qin said...

50-50 je psal gmbar tu.ntah2 edit pkai photoshop x..ade org nak mnakut2kan kte kot..

ceritasekupang said...

diorang edit letak simbol biohazard ni mgkn sebab kejadian letupan loji nukluer kat jepun yang menghasilkan radiasi kot...

Woofer Storm said...

ntah sayam..no komen boleh??hahaaa

nub said...

kat kepala otak aku pun asik terkeluaq simbol tu, dok terpikiaq btoi ka dak.. haha

♥NuR SyAFiQah♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥NuR SyAFiQah♥ said...

@syairahmohdanuar

hurmmm...tu la psl -,-

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@qin


tu la psl..edit sudah kan

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@ceritasekupang

haha.betul gak tu :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

boleh je :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@nub

haha..dasat ang ni :)

Dekcik said...

mcm x btol jew..huhu..

ewan said...

ce prati bt0l2..ase nk tergelak lak..simbol biohazard p0m de kaitan ngan freemas0n kew..?...plik2 laa...
hahahahaha...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...