Thursday, January 27, 2011

Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool



Assalamualaikum

Night korang.Malam ni nak join 1 contest lepas di tag oleh achie kite ni :)
Memang banyak keje rumah yang aku dapat ni.Biasela budak rajin memang suke buat keje rumah banyak2..kan achie??hehe

Agak susah gak nak pilih gambar yg tak nampak muka yang agak cool.Korek punye korek jumpe gak gambar yang aku rase la cool sikit walopon pic die tak clear mne.Gambar ni diambil baru-baru ni time aku pegi besut tido umah member aku.Time ni kitorang jenjalan kat bendang.Bukan selalu dapat jenjalan cenggini :)




Ade bakat tak kitorang ni?hehe

haa apelagi jom pakat ramai2 join contest ni.Nak join klik banner kat bawah ni okeh











3 awesome comment's:

Woofer Storm said...

tak yah la ckp psl besut2 ni,jeles tau...ermmmm len kali ajak skli boleh??heheee

HadifaR_R said...

Salam...

TQVM join k :)
Contest di tutup awal sedikit dari tempoh sebenar...bleh la datang k...huhu

nelly said...

gud luck ..
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...