Friday, January 28, 2011

Bila niat tu salah



Assalamualaikum


Sape yang rasa die berjantina lelaki and beragama islam cepat pegi masjid skang solat jumaat!!

Actually aku baru sampai je rumah dalam pukul 5 pagi tadi.Nasib la aku terbangun elok2 time die lalu tepi rumah aku.Sempatla aku suruh die berenti kat tepi jalan je tu kalo tak parent aku terpaksa la amek kat hentian putra.Jauh lak kan..huhu

Tau tak semalam buat pertama kali nye aku pegi klinik uitm yg baru tu dengan tujuan sakit and mintak MC.Ini cerite serius tau.Mana ade tipu2 kalo sakit ni kang tak pasal sakit betol2 kang baru tau.Tau tak pagi khamis dalam pukul 4 pagi aku diserang sakit perut yang amat sangat sampai nak tahan pon tak sanggup.Oleh itu toilet la jalan penyelesaiannye.Bukan setakat sekali aku pegi tapi nak dekat 10 kali kot.Terpaksa memberanikan diri pegi toilet pagi2 buta sampai 3 4 kali dowh sampai toilet tu pon boring tengok muke aku je -,-

Aku pon tak tau la nape kene serang penyakit ni.Semalam tu aku adela pegi makan kat hotel uitm ngan classmate aku tapi tak mungkin la makanan sana kotor sebab hotel kot.Aku rasa mybe aku tak biase ngan makanan kat situ kot.Doktor tu pon macam syak wasangka je kt aku.Die igt aku main tipu2 la tu nak mintak MC.Ape barang tipu2 aku serius dowh.

Okeyla aku terus terang..Ekceli aku memang ade berniat nak monteng khamis tu sebab keje maf tak siap..hihi..maybe ni balasan aku sebab berniat nak monteng.Last2 dapat sakit betol2 and dapat MC.Ade hikmah gak aku sakit ni sebab aku tak dikira monteng sebab dapat MC.Aisehh kepochi je aku ni dapat MC kan :)





Ni la MC aku buat petama kalinye seumur hidup aku.Nak kecoh jap kat blog..haha..Yang aku bengangnye ade ke die tulis aku cos DIA..aku DAIS la..suke2 je tuka cos orang.marah ni!!
Takpela asalkan dapat MC takdela kene marah ngan lecturer nanti..hihi


pssstt : sape ade idea tempat aku nak pegi praktikal nanti?nak area kl tau!!major course accounting,computer or management..contact me okey :)









8 awesome comment's:

Woofer Storm said...

laaaa skit pulak dia ni,tak kan merajuk ngan sy smpi skit mcm ni skali..heeeee yalaaa,moga cpt smbuh ok..jgn lupa minum ubat tau,hahaa

nak praktikal??dtg laa puchong..leh buli2 fiqah..hahaaa

Syafiq Rosli said...

aiseh..food poisoning ye..

kira kekuri said...

aku plak x pernahh lagi gi klinik UiTM dekat tempat aku..
malas..huuuhuuu

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

haha..takde mknenye nk sakit sbb merajuk..

ade hati nk buli org eh..haha

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Syafiq Rosli

huhu..tu la psl -,-

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@kira kekuri

ak pon sbb nk dpt mc je..

Woofer Storm said...

skit lagi ke??moga sht slalu hndknya dear^^
skit mnum ubat ok/.

tag fiqah kat sni..
http://www.wooferstorm.com/2011/01/saya-blogger-ceria.html

eiela said...

tuh la, bila niat salah jadi betul-betul lak kan. hehe. selalu jugak jadi camtu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...