Monday, January 31, 2011

Ni bukan gathering blogger tapi gathering classmate aku..hihi




Assalamualaikum


hye korang!!tangan aku ni dok gatal sangat dah ni coz dah lama tak menaip kat blog ni.takde mood la nak menulis sebab busy memanjang.ni pon baru je lepas kemas rumah sikit2 :)


Sabtu baru2 ni member aku datang dari kemaman sorang besut sorang.tujuan diorang datang ni of cos la jenjalan takkan nak merempit kot kan(melampau disitu)
So kitorang decide jumpe di T.S..tau kan kat mana tu :)
Oleh kerana aku ni tak de lesen so terpaksa la mengharapkan adik aku antar.Kene kuar awal dari umah sebab die ngan member die nak pegi shah alam pagi tu gak.Kire lepas die antar aku terus blah s.alam la.Sampai je T.S aku call member aku tengok2 diorang tak bertolak dari rumah rupenye.Takpe ade masalah teknikal disitu :)

So apelagi dari tercegat tak buat ape aku pegi la shopping sengsorang.Waahh first time kot shopping sensorang kat T.S..Dah takde orang nak temankan..huhu
Anyway best gak jln2 sorang ni.Sampai penat la kaki aku ni menapak semua tingkat.Dapat la beli fipper pink 1,pashmina hijau and inner syria.Bestt wooo.Pastu sempat gak la beli bedak compact and eyeliner baru kat watson..hihi

Okey story kat atas ni baru mukaddimah (-_-)

Sampai je member2 aku, kitorang decide pegi makan dulu sebab perut aku yang dok menyanyi lagu mee sedap dari tadi.Mana taknye dari pagi aku tak makan sampai la tengahari.So kitorg just makan kat McD je.Paling cepat and senang nak makan sebab aku dah beli tiket khurafat pukul 2.Kang lambat rugi je tiket tu -,-
Meluat giler tengok kapel dok meraba raban dpan aku.Berbulu mata aku tengok.Kentang mcD yg aku makan pon jadi tak sedap.Budget dieorg je ade kapel.Aku tengok umur macam budak  skolah menengah tapi perangai macam orang dah kawen.Memang tak dinafikan berlambak je adegan mesra kat mana2 tempat pon tapi aku memang sakit mata je tengok.Harap2 la aku tak terdorong nak buat perangai cenggitu..aminn

okey back to story.lepas tengok muvie member aku ajak main cosmoworld.Mule2 berat je hati nak pegi sebab mahal kot.RM 37 hinggit tapi kesian lak kan member nak main.Okey aku follow je.First aku main 'DNA'..Giler ahh aku tak dapat nak ungkapkan ngan kata2 betapa ngeri main binatang ni..huhu..before main tu pon da cuak tak terkata apelagi tengah main.


okey ade nampak kecuakan disitu tak??hahaha




Giler ah time die berpusing tu memang jerit tak ingat dunia ahh sampai tak terkeluar suara aku ni.Sampai nak tercabut la tudung aku ni nasib sempat cover..haha
Lepas mainan tu berenti memang aku terus pegi toilet takut2 ade bende je nak terkeluar nanti.Kepala ni tak yah cakap la pening gilak ahh..
Pastu member aku ajak main roller coster tapi sumpah aku tak larat nak main dah -,-
Last2 ajak member aku main game yg kene masuk token tu.Selamat tapi membazir..haha
Hampir semua game aku main.Paling best gem kene gol kan bola.Aku berjaya mengalahkan pijah dengan 1 mata..haha

ekceli yg ni first time main..second time yg mng ngan pijah 29 mata..huahua










kanak2 riang bermain dengan riang sekali..hehe..nak dekat sepuloh hinggit la main semua bende ni.kalo makan kfc pon lepas ni :)
kitorang main gak tau 'bang boom'..ala yg main langgar2 orang naik kete tu la.best woo..aku naik sampai 2 kali..haha



okey tak larat nak menaip banyak2 dah ni.korang gak yg boring nak baca nanti kan..hihi
nak kene masak lak ni..babai :)














2 awesome comment's:

amyra said...

weh perlu ker masukkan gambar main gitar tuh...

Woofer Storm said...

p ts tak ajak orang,sombong betul dia ni..heheee
waaa,len kali ajak tau..hhahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...