Thursday, December 9, 2010

Header Untuk Qila

Yeah..berturut-turut aku tulis entri..
Oleh kerana member aku mintak tolong joinkan contest ni sebab blog die dah deactive gara-gara cemburu buta balak die tu..huh!
Takpe la tolong member kan.Aku pon tak heran sangat hadiah nye.Kalau menang rezeki member aku tu la :)
Aku join contest HEADER UNTUK QILA ni dengan niat tolong member

Qila nama macam bestie aku kat Uitm la..hik3

Okey..header yang member aku pertaruhkan
Jeng..jeng..jeng

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Haa yang ni format PNG
Qila nak format GIF pulak??
Ushar bawak okey

-
-
-
-
-
-
-
-
-

Hurm..puas hati tak qila??
Bagi aku dah cukup cantik header ni tambah2 pulak ade muka awak kat situ..ngeh3
Ayat ngayat sikit -,-

Takdela aku memang nak bertanding secara adil dan saksama nih!!

Lupe lak nak letak banner kamoo yer..
Amek ko!!


Rasanya syarat sume dah cukup rasa.Gula tambah,garam okey tinggal makan je..hehe
Selamat memilih yer cik qila..
Babai (-__-)



7 awesome comment's:

qilarazak said...

auww. thanks la sudi join. ni kawan yg suh wat ke atau u yg mmg nak masuk? hihih

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@qilarazak

hehe..welcome
tros trg member sy mntk tlg joinkan..hehe

Sunah Mohammad said...

salam..hehe..gudluck untuk kamu dan kawan kamu~ ;)

pwincez_na said...

tanx taw iqa..cyg iqa..hehe..
p dew ngutux cket ats 2..nk knew pulas ek.?

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Sunah Mohammad

hehe..thanks
awk join x??

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@pwincez_na

hehe...ngutuk sikit je (-_-)

Woofer Storm said...

kalo status sbgai bf,dah control gf dia..apatah lagi kalo dah kawin..cian plak qila ni,..bnyk kumbang kat luar sna,fresh2 lagi tu..jgn persia2kan ngan laki mcm tu,.skrg ni qila kwn fiqa ni stil anak dara org,so tgjwb mak bapa dia..bkn bf dia..hehe
skdr pndpt fiqah^^ tak suka dgr kes2 mcm ni,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...