Thursday, November 25, 2010

Tutorial letak sudoku dalam blog







Entri before ney aku dah bagitau pasal sudoku aku dalam blog ney kan.So sekarang ney aku nak letak pulak tutorial macam mana nak letak widget ney.


Senang giler la tutorial die..


Dashboard > Design > Add gadjet > pilih HTML/Javascript lepas tu paste kan copy kat bawah ney



"><iframe scrolling="no" frameborder="0" width="200" src="http://free-sudokus.blogspot.com" height="230"></iframe><div style="margin:-8px 0;background:#fff;text-align:center;width:234px"><a style="font-size:75%;text-decoration:none;" href="http://mtastudio.blogspot.com/2010/08/letakkan-sudoku-game-pada-blog.html">Sudoku Widget</a></div>





Mudah bukan..pasni boleh la korang main sendiri punye kat blog masing..hehe

credit to tutorial






4 awesome comment's:

Mr. J said...

"> <--?

hehhe.. minat main soduku ni menguji minda..

Recent Post : Widget yang "merimaskan" pengujung anda.

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Mr. J

betul tu :D

Faisal said...

Hai,pcar..boleh tak kita link exchange..saya nak link mengenai tutorial blogging..ini tajuknya..

"Tutorial Lengkap Edisi Cara Membuat Duit Dengan Nuffnang(A to Z)"..

ni link dia:-http://www.2dayblogger.com/blog/cara-membuat-duit-dengan-nuffnang/

Tq=)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Faisal

boleh2..no problem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...