Wednesday, September 15, 2010

SAPE TERER AKAUN??

Salam sume,tibe-tibe je rasa nak buat akaun malam ney tapi eden tak tahu cmne nak buek..
Dahla hari tu class last tak datang sebab terhegeh-hegeh sangat nak balik awal :p
Quiz aritu pon dapat FAIL ...
Test pon ntah pe kejadahnye,redha jela bile dapat tau bukak sem ney..Huhu,anyone can solve my problem??
Buat pengetahuan korang sem ney aku amek subjek FAR 260 a.k.a company account..sape yang amek cos accounting tahu la subjek ape ney.
Lecturer aku dok bagi amaran keras la dalam class tiap ari yang mengatakan subjek ney paling susah dalam banyak2 far..adoiiii....
tapi takpe bak orang kata jangan mudah mengalah,so korang jangan ingat ak da mengalah..NO WAY MAN..
topic yang paling susah lam subjek ney aku rasa financial statement..bapak ahh susah die sebab macam kite keje nanti die punye akaun..


Erm,bukak sem ney 2 minggu lepas tu ade test 2 pulak..chaiyokk yer syafiqah










4 awesome comment's:

Zulfahmi Abidin said...

alahai.klu assignment tuh meniru jer dah lah.hehhee.bile final bru la study..hehehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe..of cos la
assigmnet mmg copy paste abes..
tyme final bru la terhegeh2 nk stdy siyes..hehe

Kyuubi_85 said...

assignmnt aku pun blm sentuh g.. haha..

♥NuR SyAFiQah♥ said...

kyuubi..da abes cuti ney cepat2 la wt
assgmnt 2 ekk...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...